Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС >  У Чернівцях покажуть документальний фільм «Соловей співає. Доки голос має»

Прес-центр

Новини

30.03.2022 14:03

У Чернівцях покажуть документальний фільм «Соловей співає. Доки голос має» |  АНОНС

Тема новини: Назва теми

Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука найближчими вихідними запрошує вимушених переселенців та всіх охочих до перегляду документального фільму «Соловей співає. Доки голос має». Режисером фільму є Сергій Кримський.

Ця стрічка є новаторським та монументальним дослідженням проблеми мовного питання в Україні.

Автори аналізують мовну ситуацію не у звичайній, поширеній формі протистояння політичних сил, а досліджують значно глибші причини та наслідки нинішньої конфронтації довкола української мови. Автори фільму намагаються знайти відповідь на запитання:

«Чому спілкуватися в Україні 21 століття українською мовою для багатьох громадян є нонсенсом, чому ці громадяни відчувають відторгнення та спротив?».

Щоб відповісти на це запитання, творці документального фільму занурюються вглиб історії та руйнують міфи, які століттями насаджували як єдину істину щодо нашої мови.

Покази фільму пройдуть у суботу та неділю, 2 та 3 квітня, о 18:00, у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua