Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  14 грудня - День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Прес-центр

Новини

14.12.2021 06:03

14 грудня - День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

14 грудня ми вшановуємо відважних ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, які ціною свого життя і здоров’я змогли подолати страшну трагедію.

Саме цього дня 1986 року офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС.

Надання державного статусу Дню ліквідатора вкотре нагадує нам про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії.

Чернівецька обласна рада висловлює глибоку вдячність всім учасникам ліквідації наслідків катастрофи ХХ століття. Дякуємо за ваш героїзм, самовідданість та мужність, які ви проявили у тих екстремальних обставинах. Ми пам’ятаємо і шануємо героїв, завдяки яким сьогодні живемо.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua