Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Ви працюєте з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг», - наголосив про роботу працівників головного сервісного центру МВС в Чернівецькій області голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко

Прес-центр

Новини

12.11.2021 12:49

Ви працюєте з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг», - наголосив про роботу працівників головного сервісного центру МВС в Чернівецькій області голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

«Ви працюєте з людьми та для людей, зміцнюючи довіру до державних послуг», - наголосив про роботу працівників головного сервісного центру МВС в Чернівецькій області голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

З нагоди 6-ї річниці створення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ та з нагоди дня народження Олексій Бойко вручив Почесну грамоту обласної ради начальнику регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Душинському Василю Степановичу.

Голова обласної ради подякував Василю Степановичу за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, високий професіоналізм та участь у реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг системи сервісних центрів МВС.

Сервісні центри МВС – лідери з надання державних послуг. В основі успіху – люди, ефективність рішень та передові технології.

За 6 років реєстрація / перереєстрація транспортних засобів, наданих сервісними центрами МВС в Чернівецькій області склала 226057, кількість виданих посвідчень водія склала 164697, а кількість опрацьованих заявок на отримання довідок про несудимість - 40065.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua