Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Медицина >  За сприяння Чернівецької обласної ради в ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" встановлені нові апарати гемодіалізу

Прес-центр

Новини

27.10.2021 18:33

За сприяння Чернівецької обласної ради в ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" встановлені нові апарати гемодіалізу |  Медицина

Тема новини: Назва теми

За сприяння Чернівецької обласної ради в ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" встановлені нові апарати гемодіалізу.

Напередодні були проведені перемовини голови обласної ради Олексія Бойка та керівництва ОКЛ з представниками німецької компанії «B. Braun», які погодились надати обласній лікарні 20 нових апаратів гемодіалізу з дворічною гарантією у безкоштовне користування.

Наразі встановлено 13 таких апаратів і вони вже надають допомогу пацієнтам, хворим на хронічну ниркову недостатність, у вигляді проведення амбулаторного хронічного гемодіалізу. До кінця року тут буде повністю оновлений парк всіх апаратів гемодіалізу для вказаної категорії хворих.

Донедавна процедуру проводили на апаратах, які були встановлені близько 4-х років тому та майже вичерпали свій ресурс. Гарантійний термін на них вже сплив, тому через те, що вони потребували сервісного обслуговування, ретельного догляду та періодичного ремонту, це вимагало суттєвих фінансових витрат.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua