Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Герої не вмирають! >  Панахида за загиблими учасниками АТО

Прес-центр

Новини

14.10.2021 14:29

Панахида за загиблими учасниками АТО  |  Герої не вмирають!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, у День захисників і захисниць України, висловити шану та скорботу за загиблими воїнами зібралися сім’ї, родичі та друзі героїв, капелани, члени депутатського корпусу та апарату Чернівецької обласної ради, представники міської влади, члени особового складу Національної гвардії, патрульної поліції, ДСНС Чернівців і області та інші небайдужі буковинці.

Панахиду за загиблими учасниками АТО провели сьогодні на Алеї Слави Центрального кладовища міста Чернівців у Годилові.

Присутні вшанували пам’ять воїнів, які боролися і віддали своє життя у російській збройній агресії проти України, захищаючи територіальну цілісність, державний суверенітет, а також свободу, честь і гідність українського народу.

Чернівецька обласна рада висловлює найщиріші співчуття у гіркому жалю непоправної втрати. Засвідчуємо глибоку скорботу і повагу родинам полеглих військовослужбовців.

Герої не вмирають!

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua