Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко відвідав сьогодні, 23 вересня, Недобоївську територіальну громаду

Прес-центр

Новини

23.09.2021 17:08

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко відвідав сьогодні, 23 вересня, Недобоївську територіальну громаду |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко відвідав сьогодні, 23 вересня, Недобоївську територіальну громаду.

Під час робочого візиту, Олексій Бойко ознайомився зі станом функціонування громади, поспілкувався з її очільником Юрієм Юзвою на предмет соціально-економічного розвитку території, особливу увагу звернули на функціонування на території громади закладів освіти та медицини. Принагідно оглянув діяльність сільської ради, новий дитячий садочок, будівлю якого реконструювали в рамках проєкту «Велике будівництво». 

До слова, голову обласної ради приємно вразив сучасний  дошкільний навчальний заклад, який, як зауважив очільник представницької влади області, є прикладом взаємодії та розуміння необхідності розвитку територій народних депутатів попереднього та теперішнього скликань, керівництва області і громади.
 
Поспілкувавшись із керівництвом громади та її жителями, Олексій Бойко підкреслив, що успіх кожної громади залежить від спільного бажання і бачення розвитку своїх  населених пунктів у місцевих благодійників і жителів громади.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua