Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Голова обласної ради Олексій Бойко провів робочу зустріч із депутатом Чернівецької міської ради Дмитром Білоусом

Прес-центр

Новини

15.09.2021 15:48

Голова обласної ради Олексій Бойко провів робочу зустріч із депутатом Чернівецької міської ради Дмитром Білоусом |  Культура

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Олексій Бойко провів робочу зустріч із депутатом Чернівецької міської ради Дмитром Білоусом.

Зустріч відбулася за підсумками візиту української делегації до Естонії, де він, нагадаємо, передав вітання від очільників обласної та міської влади Анатолію Лютюку та принагідно обговорив намір про підписання меморандуму про співпрацю Чернівецької обласної та міської рад із Центром української культури в Талліні. Співпраця передбачається у сфері культури, книговидання та освіти.

Зважаючи на професійну діяльність Дмитра Білоуса, обговорили також стан справ у сфері охорони здоров’я. Обговорили нагальні питання охорони здоров’я, що турбують жителів міста та області. 

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua