Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Підписано Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича і Міжнародним Європейським Університетом

Прес-центр

Новини

15.09.2021 15:41

Підписано Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича і Міжнародним Європейським Університетом |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 15 вересня, у Червоній залі ЧНУ ім. Юрія Федьковича пройшло урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича і Міжнародним Європейським Університетом.

Меморандум про партнерство та співробітництво підписали ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Роман Петришин та президент Міжнародного європейського університету Володимир Габсбург.

Президент Міжнародного Європейського Університету, Франц Володимир фон Габсбург-Лотрінген — Герцог Австрії, є нащадком цісаря Франца Йосифа І, засновника Чернівецького університету за часів Австро-Угорської імперії.

На заході був присутній перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор.

«Маю велику честь передавати вам вітання від імені керівництва та всього депутатського корпусу Чернівецької обласної ради. Чернівецький національний університет є надійним партнером, де на високому рівні розвинуті наукові дослідження та здійснюється високофахове викладання дисциплін. Нинішнє підписання Меморандуму стане черговим кроком у процесі розвитку та становлення двох навчальних закладів», — зазначив Микола Гуйтор.

Підписання Меморандуму забезпечить налагодження взаємодії та плідного співробітництва двох установ.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua