Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Гуманітарна політика >  Ветерани АТО/ООС можуть отримати стипендію на навчання. Як податися?

Прес-центр

Новини

10.09.2021 10:18

Ветерани АТО/ООС можуть отримати стипендію на навчання. Як податися?  |  Гуманітарна політика

Тема новини: Назва теми

Міжнародна організація IREX оголошує Конкурс стипендій для ветеранів та ветеранок АТО/ООС. Черговий грант реалізовуватиметься у рамках Програми реінтеграції ветеранів.

До 20 вересня можна податися на стипендію, яка повністю або частково покриватиме платне навчання.

Стипендія у розмірі до 500 USD надається на період жовтень 2021 року – 31 грудня 2021 року. Також є можливість співфінансування, якщо вартість курсів перевищуватиме вищезгадану цифру.

Основними критеріями для охочих отримати фінансування – це мати статус учасника бойових дій і завершену середню освіту.

Ветерани та ветеранки не обмежені у своєму виборі професій. Це можуть бути курси маркетингу, комп'ютерних наук, аналітики, управління, покращення рівня знання іноземної мови тощо.

Втім, важливо, щоб вибір освітньої можливості був чітко обґрунтований задля майбутнього працевлаштування.

Щоб подати заявку необхідно: обрати навчальні курси, які сприятимуть вашій конкурентоспроможності або працевлаштуванню; зв’язатися із закладом, який проводить курси та дізнатися їхню детальну програму, тривалість; сформулювати свою мотивацію та заповнити електронну форму:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=5uCZwdpjvkWO6-dSLAFy0Tc1N-g10mpDmIm7Iv0rA9dUMDQ0NlJJTkRZS0tIMFhXR0RaWVg3UUQwOS4u&fbclid=IwAR3ogIXvuugKixgFVpxqRGTWDqkNMSjKKC67jLwTw0l92HNLKUyiYrTYbzA

Детальніше ознайомитися із можливостями фінансування можна тут:

https://drive.google.com/drive/folders/19YIPNJq2HqAY7EtJh08AhTJmyg9md_-e?fbclid=IwAR1cf5ODlded7HrDif2FpTxcUobLuBXLOTMpapr7bhLi_F4SjHxYBGT01Zs

У випадку виникнення будь-яких запитань та для надання додаткової інформації звертайтеся до координаторки події – Вікторії Климчук-Длугач VKlymchuk-Dluhach@irex.org. Додаткова інформація та останні оновлення на сторінці Програми реінтеграції ветеранів у Facebook: https://www.facebook.com/VeteranReintegrationProgram.

 

  • Джерело: Ярмарок вакансій IREX

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua