Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  Анатолій Лютюк отримав подяки від очільників краю

Прес-центр

Новини

05.09.2021 11:37

Анатолій Лютюк отримав подяки від очільників краю  |  Культура

Тема новини: Назва теми

Депутат Чернівецької міської ради Дмитро Білоус від імені голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка та Чернівецького міського голови Романа Клічука передав подяки Анатолію Лютюку. Посадовці висловили слова вдячності  з нагоди 30-ї річниці Незалежності України, за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію української культури та традицій. 

Обговорили найближчі спільні проєкти між Центром української культури в Талліні, і особисто паном Анатолієм, та Чернівецькою областю в сфері культури, освіти та можливості поглиблення комунікативної взаємодії. 

Довідково, Анатолій Лютюк — український культурний і громадський діяч в Естонії, облат Цистерціанського монастиря в Хюланді (Норвегія) з послухом у Таллінні.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua