Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо на Буковині! >  12 липня в Чернівцях, у військовій частині А2582, відбулась урочиста зустріч особового складу військовослужбовців, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей

Прес-центр

Новини

12.07.2021 12:54

12 липня в Чернівцях, у військовій частині А2582, відбулась урочиста зустріч особового складу військовослужбовців, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей |  Вітаємо на Буковині!

Тема новини: Назва теми

12 липня в Чернівцях, у військовій частині А2582, відбулась урочиста зустріч особового складу військовослужбовців, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. Там захисники майже 9 місяців виконували бойові завдання. 

В цей важкий для країни час вони, проявивши мужність і патріотизм, прийняли відповідальне рішення - захищати нашу Україну.

Перший заступник голови обласної ради Микола Гуйтор з приємністю привітав особовий склад та подякував військовослужбовцям частини за стійкість, мужність та самовідданість, проявлені під час виконання завдань у зоні АТО. 

«Вірю, що ви і надалі будете професійно виконувати свій військовий обов’язок. Знаю, що на вас можна покластися. Я весь час сьогодні дивився у ваші очі і хочу сказати єдине - щире вам, велике людське дякую!» - наголосив посадовець. 

Від імені голови обласної ради Микола Гуйтор найкращих військових відзначив Почесними грамотами обласної ради.

Також до присутніх звернулась волонтерка та депутатка Чернівецької обласної ради Лілія Бортич, яка з 2014 року допомагає військовослужбовцям. 

«Тільки завдячуючи вам і тому, що ви залишили свої родини, виконуєте свій обов’язок перед державою - ми тут і ми можемо продовжувати працювати, у нас мирне небо над головою та нам світить яскраве сонце», - сказала Лілія Бортич.

В свою чергу, Командир військової частини А2582, полковник Сергій Кротов вручив Лілії Бортич подяку за безцінний внесок у зміцнення обороноздатності та бойової готовності військової частини.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua