Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Культура >  На Буковині за сприяння голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка презентували міжнародний культурно-соціальний проєкт «Таємниці України для тебе»

Прес-центр

Новини

07.06.2021 18:27

На Буковині за сприяння голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка презентували міжнародний культурно-соціальний проєкт «Таємниці України для тебе» |  Культура

Тема новини: Назва теми

На Буковині за сприяння голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка презентували міжнародний  культурно-соціальний проєкт «Таємниці України для тебе». Захід відбувся в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука сьогодні. 


Організатори та партнери заходу розповіли про важливість проєкту, який стартував у квітні поточного року. Перед присутніми виступили міністр закордонних справ України 2014-2019 рр. Павло Клімкін, Почесний консул Угорщини в Івано-Франківську та Івано-Франківській області Василь Вишиванюк, народна депутатка України Тетяна Циба, директорка благодійного фонду «Чисті серцем» Ірина Рабарська, підприємець Микола Верьовкін, заступник міського голови Юрій Лесюк та депутатка обласної ради Лілія Бортич.


«Таємниці України для тебе» надихають та мотивують дізнаватись більше про нашу країну, у якої тисячолітня історія, свої традиції, культура та позитивне майбутнє. Це історії про різних майстрів, цікаві місця, автентичні рецепти української кухні та фантастичні творіння ручної роботи. 


«Чернівецька область унікальна, поліетнічна, багаторелігійна та прикордонна. Ми маємо тут переплетіння  різноманітних субкультур і не використати цей елемент, який насправді є таємницею для більшості населення України для відкриття Чернівецької області просто не можливо. Команда, яка сьогодні буде презентувати соціо-культурний проєкт якраз і почне відкривати усі наші таємниці, починаючи від їжі - закінчуючи ремеслами, які скоро можуть зникнути», - наголосив Микола Гуйтор. 


Під час презентації організатори культурно-соціального проєкту закликали учасників заходу, серед яких були представники територіальних громад, взяти участь у конкурсі, який допоможе створити єдину базу даних нематеріальної спадщини України. В рамках проєкту також буде створено цікаві історико-культурні та гастрономічні маршрути регіонами України під назвою: “Зустрінемо, розкажемо, навчимо, пригостимо”.


Запрошуємо представників територіальних громад Буковини долучитися до конкурсу «Таємниці України для тебе». 


У період по 15 серпня 2021 року охочі взяти участь у конкурсі можуть заповнити анкети учасника проєкту, які розміщені на сайті  tainaua.blogspot.com. та подати конкурсні роботи на розгляд конкурсної комісії.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua