Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо на Буковині! >  Чернівецьку область відвідали члени Кабінету міністрів України

Прес-центр

Новини

21.05.2020 19:14

Чернівецьку область відвідали члени Кабінету міністрів України |  Вітаємо на Буковині!

Тема новини: Назва теми

Очільник крайової представницької влади Іван Мунтян взяв участь у  нараді, яка відбулася в рамках робочого візиту до Чернівецької області Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Міністра охорони здоров’я України Максима Степанова та Міністра Кабінету Міністрів України Олега Немчінова.

Під час зустрічі він поінформував поважних гостей Буковини про співпрацю між Чернівецькою обласною радою та обласною державною адміністрацією, яка сприяє спільному вирішенню проблемних питань забезпечення стабільної життєдіяльності територіальних громад Чернівецької області, успішній та своєчасній мобілізації наявних ресурсів та можливостей для успішного протистояння розповсюдженню епідемії COVID-19.  

 Зазначалося, що  з метою належного забезпечення безперешкодної діяльності медичної галузі краю та здійснення відповідних протиепідемічних заходів додатково до передбачених для цього обласним бюджетом Чернівецької області на 2020 рік 112, 4 млн. грн. (без урахування субвенцій з державного бюджету), в лютому поточного року рішеннями чергової та позачергової сесій Чернівецької обласної ради для вирішення цих важливих завдань виділено близько 23 млн. грн., зокрема – на своєчасне придбання спецзасобів захисту для медичних працівників обласних комунальних установ охорони здоров’я, вартість яких у лютому 2020 року була значно нижчою, ніж тепер.

Таким чином, спільними зусиллями вдалося обрати оптимальну стратегію протиепідемічної діяльності, що дало можливість запобігти можливих численних катастрофічних наслідків.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua