Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Під час протокольної зустрічі з з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла

Прес-центр

Новини

23.01.2020 11:27

Під час протокольної зустрічі з з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян спільно з головою Чернівецької ОДА Сергієм Осачуком взяв участь у протокольній зустрічі з Генеральним консулом Угорщини в м.Ужгород Йожефом Бугайла.

Приємно, що зустріч відбулася в дуже позитивному, теплому та конструктивному руслі.

«З приємністю відзначаю, що Ваша плідна діяльність на важливій та відповідальній посаді Генерального консула Угорщини в Ужгороді принесла чимало користі як багатомовній громаді Закарпаття, так і давнім добросусідським взаєминам між двома нашими країнами та народами. Запорукою цьому очевидному успіху став Ваш багатий досвід високодосвідченого кар’єрного дипломата, знаного у багатьох країнах Європи та світу фахівця з міжнародних відносин» - зазначив голова крайового парламенту.

Іван Мунтян, пригадав, як подорожуючи до Угорщини ще на початку 90-х років спостерігав, якими швидкими темпами та консолідованими зусиллями, країна впроваджує низку необхідних для життєдіяльності країни реформ. І вже за кілька років Угорщина змогла зайняти достойне місце на карті світу і для багатьох стати прикладом. Голова обласної ради висловив сподівання на те, що, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, на Сході нашої держави, впровадження реформ, нам також вдасться перейняти успішний досвід та вивести Україну на новий рівень розвитку.

На завершення Іван Мунтян висловив Генеральному консулу та усім співробітникам очолюваної Ним дипломатичної установи глибоку вдячність за плідну працю та змістовне співробітництво у різних сферах двосторонніх міждержавних, транскордонних та міжрегіональних взаємин.

«Зі свого боку хочу запевнити Вас, а у Вашій особі – увесь угорський народ, що крайова представницька влада Буковини і надалі буде всебічно сприяти примноженню та поглибленню різноманітних зв’язків та численних комунікацій між двома нашими країнами та народами» - зауважив посадовець.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua