Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

12.02.2020 15:51
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги»

11.02.2020 18:33
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний шкірно-венерологічний диспансер»

11.02.2020 18:31
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»

11.02.2020 18:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»

11.02.2020 18:19
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр служби крові»

11.02.2020 18:18
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Покращення діяльності медичних закладів –першочергове завдання представницької влади

Прес-центр

Новини

08.11.2019 16:31

Покращення діяльності медичних закладів –першочергове завдання представницької влади  |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Cьогодні  голова обласної ради Іван Мунтян відвідав обласну комунальну установу "Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», де розпочалися роботи щодо реконструкції приміщення та впровадження нової єдиної оперативно – диспетчерської служби «103».

Завдяки сучасному оснащенню диспетчерської служби, новим протоколам та централізованій системі оповіщення  виклики бригад оброблятимуться оперативніше, а екіпажі  екстреної допомоги швидше доїжджатимуть на місце події.

Наразі на об'єкті здійснюються роботи з демонтажу стін,  підлогового покриття, дверних і віконних блоків тощо. Кошторисна вартість запланованих робіт складає 10 млн. 511,5 тис. Чверть цієї суми надійде з обласного бюджету, решта 75 відсотків – з державного бюджету. З обласного бюджету на даний час профінансовано понад 2 млн. 910 тис. грн.

Керівник крайової представницької влади мав зустріч з колективом обласної комунальної установи, під час якої  обговорювались нагальні питання її подальшого функціонування. Він поінформував присутніх, що на вчорашньому пленарному засіданні 34-ї сесії обласної ради  депутати проголосували внесли зміни до обласного бюджету, якими, зокрема, передбачається виділити 3 млн. грн. на оплату праці з нарахуваннями працівникам ОКУ "Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», а також 660 тис. грн. –  на придбання електрокардіографів, батарей та блоків живлення до дефібриляторів.

«Представницька влада краю вважає одним з головних пріоритетів підтримку галузі охорони здоров’я. Я особисто докладатиму усіх зусиль, аби медичні установи краю функціонували якнайкраще», - наголосив Іван Мунтян.

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua