Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

26.12.2019 16:15
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

26.12.2019 16:14
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно (згідно з додатком)

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту

12.12.2019 17:40
Чернівецька обласна рада оголошує конкурс


    Чернівецька обласна рада відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального обласного позашкільного навчального закладу "Буковинський центр мистецтв"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Прес-центр

Новини

26.10.2019 12:18

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства області з нагоди професійного свята.

«Частину свого життя та професійної кар’єри я також присвятив дорожній галузі, тож знаю не з чуток про самовіддану та сумлінну працю дорожників. Саме тому важливі проекти дорожньої галузі завжди перебувають у центрі моєї уваги як керівника представницької влади краю», -зауважив посадовець у своєму вітальному слові.

Він зазначив, що через велику кількість критичних зауважень на адресу працівників та підприємств автодорожнього господарства люди часто забувають про те, в яких нестерпних умовах, не рахуючись із часом та власним здоров’ям, автомобілісти та дорожники щодня, щохвилини виконують свою далеко не престижну роботу за незначну грошову винагороду.

        Іван Мунтян щиро подякував працівникам автомобільного транспорту та дорожньої галузі за невтомну працю, побажав їм та їхнім родинам міцного здоров’я, поваги та шани від людей, душевного спокою та матеріального добробуту, миру та злагоди, рясних Божих благословень. Кращі представники автодорожньої сфери краю були нагороджені почесними відзнаками Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua