Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З метою покращення медичного обслуговування селян

Прес-центр

Новини

19.12.2019 14:21

З метою покращення медичного обслуговування селян |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

   На день Святого Миколи Чудотворця жителі Мамаївської сільської об’єднаної територіальної громади отримали чудовий подарунок  - нову, обладнану новітнім обладнанням споруду амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Пристосоване приміщення старої сільської амбулаторії, споруджене у позаминулому столітті, давно не відповідало жодним вимогам до сучасної лікувально-профілактичної установи. За ініціативи влади та громади у стислі терміни збудовано сучасну споруду, обладнану всім необхідним для надання сучасних медичних послуг для п’яти з половиною тисяч мешканців села Мамаївці.

   Привітав селян з визначною подією в житті громади керівник крайової представницької влади Іван Мунтян. Він наголосив на необхідності сучасного медичного закладу для сучасного села, яким за правом вважаються Мамаївці. Загальна кошторисна вартість цього вкрай потрібного для селян об’єкта становила майже 8 мільйонів 624 тисячі гривень. Договірна ціна склала  7 мільйонів 431,5 тисяч гривень.

    Голова Чернівецької обласної ради привітав мамаївчан та гостей села з прийдешніми новорічно-різдвяними святами та побажав їм міцного здоров’я, рясних Господніх благословінь, усіх земних гараздів, наснаги та успіхів в житті та щоденній праці на благо рідного села, буковинської громади та українського народу.

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua