Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальна політика >  Задля щасливої долі маленьких громадян України

Прес-центр

Новини

01.10.2019 09:56

Задля щасливої долі маленьких громадян України |  Соціальна політика

Тема новини: Назва теми

Керівник крайового парламенту Іван Мунтян взяв участь у заходах з нагоди Дня усиновлення, що відбулись у середмісті обласного центру. Спільними зусиллями усиновителів та їх маленьких вихованців на Центральній площі Чернівців відбулось захопливе мистецьке дійство, де кожен міг продемонструвати вдячним глядачам свої таланти та здібності.

        «Цього року День усиновлення в одинадцяте відзначається на теренах України, і я щиро радий, що з кожним роком невпинно зростає число благородних людей, які воліють поділитися родинним теплом, увагою та любов’ю з нашими маленькими співгромадянами, які в силу суворих життєвих обставин були позбавлені батьківського піклування»», - наголосив посадовець у своєму вітальному слові.

       «Безкорислива любов до ближнього є чи не найпершою християнською чеснотою. Відтак цілком закономірно цей день співпадає у часі із щемливим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії», - зауважив Іван Мунтян.

      Голова Чернівецької обласної ради запевнив присутніх у тому, що крайова представницька влада надасть будь-яку посильну допомогу прийомним сімям задля покращання умов проживання, навчання, виховання та дозвілля усиновлених діток.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua