Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Чернівецьку область відівідав військовий атташе Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні

Прес-центр

Новини

03.05.2019 16:06

Чернівецьку область відівідав військовий атташе Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Чернівецьку область відівідав військовий атташе Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні

       Керівник обласної представницької влади Іван Мунтян взяв участь у протокольній зустрічі з військовим атташе Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні паном Урсом Сульсером.

       Голова Чернівецької обласної ради висловив швейцарському військовому дипломату вдячність за підтримку та допомогу, яку надає Швейцарія Українській Державі в процесі реалізації євроінтеграційного вектору вітчизняної зовнішньої політики. Він зауважив, що багатомовну, полікультурну Чернівецьку область часто називають «українською Швейцарією», і це порівняння є цілком справедливим з огляду на історію та сьогодення нашого краю, розмаїття національно-культурних традицій, толерантність міжконфесійних та міжнаціональних взаємин.

«Показовим та повчальним для нас є також приклад успішного асоційованого членства Швейцарської Конфедерації у складі Європейського Союзу», - зауважив Іван Мунтян. На думку очільника представницької влади краю, чимало цікавого українці можуть запозичити також з  історії швейцарського військового будівництва, адже швейцарські військовики за правом вважаються одними з кращих на європейських теренах.

       Іван Мунтян побажав швейцарському дипломату успіхів у виконанні його поважної місії, а також приємних вражень та позитивних емоцій від перебування на гостинній буковинській землі.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua