Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  На 28-й сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

18.12.2018 16:46

На 28-й сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Пленарне засідання 28-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання відбулось сьогодні, 18 грудня, під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна. Так, учасники пленарного засідання крайового парламенту внесли зміни до обласного бюджету на 2018 рік, а також прийняли обласний бюджет та Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2019 рік».

Депутати обласної ради також затвердили обласну комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота» на 2019-2021 роки, а також Комплексну програму розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки та Регіональну програму підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки.

Сесія крайового парламенту також розглянула та підтримала запит депутата обласної ради Івана Гешка щодо виділення коштів на реставрацію кам’яної огорожі ОКУ «Чернівецька обласна клінічна лікарня», прийняла низку інших важливих рішень з питань забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua