Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Засідання сесії обласної ради >  18 грудня відбудеться засідання 28-ї чергової сесії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

07.12.2018 16:54

18 грудня відбудеться засідання 28-ї чергової сесії Чернівецької обласної ради |  Засідання сесії обласної ради

Тема новини: Назва теми

Відповідне розпорядження підписав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 7 грудня. «На підставі статті 46-ї та частини 6 статті 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 14 розділу ІІ Регламенту обласної ради VІІ скликання скликати 28-у сесію обласної ради VІІ скликання 18 грудня 2018 року в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) об 11.00.

На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік.

2. Про затвердження обласної комплексної програми соціальної підтримки малозабезпечених верств населення „Турбота” на 2019-2021 роки.

3.  Про затвердження Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки.

4.  Про затвердження Регіональної програми підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування (національних меншин) Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки.

5.  Про Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2019 рік.

6.  Про обласний бюджет на 2019 рік.

7.  Інші.

На сесію запросити народних депутатів України від Чернівецької області, в.о. голови та заступників голови обласної державної адміністрації, прокурора Чернівецької області, начальника Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, начальника Управління СБУ у Чернівецькій області, голів районних рад та районних державних адміністрацій, секретаря Чернівецької міської ради, Новодністровського міського голову, голів рад об’єднаних територіальних громад, голову облпрофради, окремих керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, представників засобів масової інформації», – йдеться у розпорядженні.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua