Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав соціальних працівників Буковини з професійним святом

Прес-центр

Новини

02.11.2018 14:12

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав соціальних працівників Буковини з професійним святом |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

З прийдешнім професійним святом працівників соціальної сфери Чернівецької області привітав голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 2 листопада.

«Добре знаю, якою непростою є ваша робота й що ви отримуєте врази меншу зарплату, аніж заслуговуєте. Водночас, знаю і те, що ніхто інший не в силах подужати цю роботу та відповідне навантаження. Адже саме соціальні працівники першими приходять на допомогу тим, хто її потребує найбільше та першими відчувають, як то кажуть, на собі усі плюси та мінуси державної соціальної політики», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання. Посадовець також подякував усім соціальним працівникам Буковини за жертовну працю та за їх неоціненний внесок у спільну справу забезпечення стабільної життєдіяльності регіону.

Відтак Іван Мунтян нагородив заступника директора Департаменту соціального захисту населення Чернівецької Юрія Півня Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», у свою чергу кращих соціальних працівників краю відзначив Почесними грамотами та Подяками Чернівецької обласної ради.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua