Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Євроінтеграція >  На шляху до об’єднаної Європи

Прес-центр

Новини

11.06.2017 10:58

На шляху до об’єднаної Європи |  Євроінтеграція

Тема новини: Назва теми

В ніч з 10 на 11 червня на території Міжнародного пункту перетину українсько-румунського кордону «Порубне-Сірет» відбулися урочистості з нагоди набуття чинності Рішення Європейського Союзу про надання громадянам України безвізового режиму перетину кордону України з країнами ЄС. Участь в урочистостях взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Введення в дію безвізового режиму – це направду знаменна подія в історії нашої держави. Адже саме за ідеї євроінтеграції сотні тисяч українців вийшли на Майдан під час Революції Гідності, а нині за наш європейський вибір кращі сини України проливають кров на Сході нашої держави. Відтепер українці можуть вільно відвідувати країни ЄС, частіше бачитися з рідними та близькими, ознайомлюватися з передовими науковими досягненнями, історичним та культурним надбанням народів об’єднаної Європи. Сподіваюся, що вже у найближчому майбутньому Україна повернеться до сім’ї демократичних європейських держав у статусі повноправного члена Євросоюзу, кордони з ЄС у їх сьогоднішньому вигляді відійдуть у минуле, а українці стануть повноправними європейцями!», – відзначив Іван Мунтян, коментуючи подію на прохання представників регіональних засобів масової інформації.

Відтак, керівник представницької влади краю ознайомився з роботою КПП «Порубне-Сірет» в умовах дії безвізового режиму.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua