Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальна політика >  Переселенцям нададуть соціальне житло на Заставнівщині

Прес-центр

Новини

11.04.2016 18:00

Переселенцям нададуть соціальне житло на Заставнівщині |  Соціальна політика

Тема новини: Назва теми

Засідання комісії з відбору претендентів на отримання соціального житла в рамках реалізації проекту ЄС «Покращення умов життя та соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб в Чернівецькій області» провів сьогодні, 11 квітня, голова обласної ради Іван Мунтян. Участь у засіданні також взяли перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька, представники депутатського корпусу обласної ради, Управління ДСНС в Чернівецькій області, органів соціального захисту та виконавчої лади Заставнівського району.

Члени комісії розглянули 17 пакетів документів претендентів на соціальне житло і з огляду на попередньо затверджені критерії обрали 10 найбільш соціально незахищених сімей внутрішньо переміщених осіб. Так, уже незабаром переселенці отримають у користування омріяне житло у селищі Кострижівка Заставнівського району, реконструйоване та умебльоване за кошти Європейського Союзу та Чернівецької обласної ради.

«Приємно, коли подібні проекти дають свої плоди. Адже ці люди покинули свої домівки не з власної волі – їх змусила до цього війна. Й саме тому завдання влади полягає у тому, щоб максимально допомогти їм облаштуватися на новому місці, зокрема, тут на Буковині», – відзначив Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua