Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  У Верховній Раді України >  Децентралізація влади – шлях до розквіту Української держави

Прес-центр

Новини

02.07.2015 17:55

Децентралізація влади – шлях до розквіту Української держави |  У Верховній Раді України

Тема новини: Назва теми

Реформа чинної в Україні застарілої системи державного управління та місцевого самоврядування є ключовою з-поміж інших державотворчих перетворень. Вона покликана осучаснити вітчизняний державний устрій, надати йому цивілізаційного змісту, спонукати владні структури до адресної роботи щодо надання публічних послуг та максимального задоволення законних потреб, прав та інтересів громадян. Реформування владної системи викликало чималий інтерес серед інституцій громадянського суспільства та пересічних громадян. Президент України Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради України проект Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)".

         Текст цього законопроекту був оприлюднений на офіційному парламентському веб-сайті 2 липня 2015 року. Пропонуємо його до уваги відвідувачів офіційного сайту Чернівецької обласної ради та веб-порталу територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.

Ознайомитись можна за посиланням
Проект Закону

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua