Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  У Чернівцях відкрили «Школу життя»

Прес-центр

Новини

03.12.2014 17:03

У Чернівцях відкрили «Школу життя» |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

Сьогодні у Чернівцях на базі Буковинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина» відкрито комплекс «Школа життя». На урочистостях з цієї нагоди побували голова обласної ради Михайло Гайничеру, в. о. заступника голови облдержадміністрації Олена Верига, заступник Чернівецького міського голови Олександр Паскар, керівники підприємств та організацій, які зробили свій внесок у його відкриття, маленькі пацієнти центру та їхні батьки.

Звертаючись до присутніх, Михайло Гайничеру наголосив, що свідченням зрілості держави є здатність дбати про людей з обмеженими можливостями, і наша держава цей іспит склала навіть за таких важких умов.  Голова обласної ради зауважив, що в особливих діток та їх батьків дуже непроста доля, але їхня присутність на святковому відкритті, їх посмішки – це найкраща подяка працівникам центру, меценатам, всім, хто долучився до відкриття такої потрібної установи та прагне допомогти і підтримати дітей. Він також зазначив, що подібні центри необхідні і в районах області, та висловив сподівання, що за зразком Буковинського центру спільними зусиллями влади та меценатів потреби дітей у лікуванні, реабілітації та соціальній адаптації будуть задоволені.

Щойно відкритий комплекс обладнаний відповідно до найновітніших програм реабілітації та розвитку дітей, яких тут навчатимуть попри певні обмеження фізичних можливостей повністю самостійно себе обслуговувати, прищеплять деякі трудові навики, допоможуть подолати певні психологічні бар’єри та стати повноцінними членами суспільства. В той час як реабілітація одного маленького пацієнта може тривати до півроку, за рік у стінах закладу бувають близько трьох сотень дітей.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua