Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальний захист >  Підтримка для переселенців із зони АТО

Прес-центр

Новини

12.11.2014 11:27

Підтримка для переселенців із зони АТО |  Соціальний захист

Тема новини: Назва теми

До Чернівецької обласної служби зайнятості станом на 10 листопада нинішнього року звернулося 229 прибулих з тимчасово окупованих територій та районів проведення  антитерористичної операції. За результатами звернень 127 осіб отримали статус безробітного, трьох залучено до тимчасових робіт,  один громадянин цієї категорії  отримав одноразово виплату допомоги з безробіття і започаткував підприємницьку діяльність, а 31 особа центрами зайнятості  Буковини працевлаштована.

Як повідомляє відділ організаційної та інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості, приїжджим з південно-східних регіонів, котрі звертаються до обласного, міських та районних центрів зайнятості, у нашому краї надають всі соціальні послуги, які пропонує служба зайнятості. Насамперед – інформаційні та консультаційні, пов’язані з працевлаштуванням, пошук підходящої роботи, у т. ч. оплачуваних громадських та тимчасових робіт, профорієнтаційні послуги, виплату матеріальної допомоги з безробіття. За бажанням безробітних розглядається можливість підвищення їхньої кваліфікації, професійної підготовки або перепідготовки, сприяння в організації та провадженні власної справи.

Керівництво та фахівці обласної служби зайнятості забезпечують організацію інформаційно-роз’яснювальної роботи з цією категорією осіб як в центрах зайнятості за місцем звернення, так і у виїзному режимі – у пунктах їхнього тимчасового розміщення, а також в регіональних та місцевих засобах масової інформації. Обов’язково при цих зустрічах використовується база актуальних вакансій по Чернівецькій області. Скажімо, на 10 листопада ц.р. вона налічувала 556 вакансій, переважно за робітничими професіями.

У кожному центрі зайнятості Чернівецької області  триває робота спеціальних «гарячих» телефонних ліній для вимушених переселенців. Тільки на «гарячу» лінію обласного центру зайнятості уже звернулося 114 тимчасово переміщених наших співвітчизників.

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua