Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  У Сокирянах після реконструкції відкрито дитячо-юнацьку спортивну школу

Прес-центр

Новини

24.03.2014 12:16

У Сокирянах після реконструкції відкрито дитячо-юнацьку спортивну школу |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

22 березня відбулося урочисте відкриття реконструйованого приміщення Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи та 29-го Міжнародного турніру з боротьби дзюдо серед юнаків.

Як повідомили у Сокирянській районній раді, з вітальними словами до присутніх на урочистостях та учасників Міжнародного турніру з боротьби дзюдо  звернулися заступник голови районної ради Сергій Горн, голова райдержадміністрації Василь Козак, міський голова Василь Равлик, директор ДЮСШ Федір Блинду та заслужений майстер спорту України, срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор в Афінах (2004 рік) та Пекіні (2008 рік) Роман Гонтюк.

Керівників підприємств та будівельників, які взяли активну участь у реконструкції спортшколи, нагороджено грамотами та подяками райдержадміністрації та районної ради. Всім учасникам турніру були вручені короваї, а Роман Гонтюк продемонстрував присутнім найдосконаліші прийоми з боротьби дзюдо.

Перший крок до реконструкції спортивної школи було зроблено восени  2012 року, коли з обласного бюджету було виділено 650 тисяч гривень на оплату виконавчих робіт з реконструкції приміщення Сокирянської районної ДЮСШ фізкультурно-спортивного товариства «Колос». У 2013 році на капітальний ремонт дитячо-юнацької спортивної школи з обласного бюджету надійшло  понад 990 тисяч гривень, а цьогоріч – понад 430 тисяч гривень. В приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи перекрито дах, повністю завершено зовнішні та всі внутрішні роботи. Обладнано системи опалення, освітлення, водопостачання та  виконано оздоблювальні роботи. Є роздягальні та душові кімнати. Встановлено протипожежну та евакуаційні системи. На завершальній стадії – благоустрій прилеглої території. Крім цього, минулого року райдержадміністрацією в рамках Спільної операційної Програми «Румунія - Україна - Республіка Молдова 2007-2013»  було підписано угоду «Програма спортивного стимулювання «Вибір молоді – спорт», кошторисна вартість якої  141 486.60 євро. За умовами  цієї програми буде продовжено укомплектування спортивної школи. Одним словом, у Сокирянській спортивній школі створюються всі необхідні умови для занять спортом, що, безумовно, вплине на духовний та фізичний розвиток молоді та дітей району, а також забезпечить їх змістовне дозвілля.

 

 

 

 

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua