Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Лісове господарство >  Деревообробники Вижниччини звернулись до голови обласної ради щодо проблем у галузі

Прес-центр

Новини

19.03.2014 14:38

Деревообробники Вижниччини звернулись до голови обласної ради щодо проблем у галузі |  Лісове господарство

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Михайло Гайничеру зустрівся з представниками підприємств деревообробної та лісозаготівельної галузі Вижницького району. Учасники зустрічі обговорили стан справ у лісовому господарстві та лісопереробці, визначили ключові проблеми, які потребують першочергового вирішення та окреслили шляхи їх врегулювання. Йшлось про необхідність збільшення обсягів необробленої деревини для продажу на аукціонах, де її можуть придбати місцеві деревообробники, за рахунок зменшення експорту. Підприємці висловились за надання їм можливості придбання лісосировини на початковій стадії заготівлі, оскільки у них є необхідна техніка для її перевезення та обробки і немає потреби оплачувати ці послуги. Мова йшла також про необхідність перенесення аукціонних торгів, які проводяться раз на квартал, до врегулювання існуючих проблемних питань.

За результатами зустрічі були вироблені конкретні пропозиції, а голова обласної ради звернувся до обласного управління лісового та мисливського господарства з відповідними рекомендаціями щодо врегулювання ситуації у галузі деревообробки.

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua