Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Наука і техніка >  Едуард КУЗНЄЦОВ: "Україна була, є і буде космічною державою!"

Прес-центр

Новини

24.04.2012 16:11

Едуард КУЗНЄЦОВ: "Україна була, є і буде космічною державою!"  |  Наука і техніка

Тема новини: Назва теми

       24 квітня 2012 року відбулась урочиста церемонія підписання Угоди про співробітництво між Державним космічним агентством України та Чернівецькою областю. В церемонії взяли участь голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, радник Голови Державного космічного агентства України Едуард КУЗНЄЦОВ та голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ.

         Михайло ПАПІЄВ та Едуард КУЗНЄЦОВ відзначили важливість внеску науково-дослідницьких установ та промислових підприємств Чернівецької області 80-х – 90-х років у становлення та розвиток національної космонавтики, наголосили на необхідності відроджувати та розвивати здобутки, яких досягли буковинці у сфері космонавтики.

          Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ підтвердив, що космічними розробками буковинців захоплюються інженери та науковці країн Європи, зокрема - у сусідній Румунії. Керівник обласної представницької влади висловив впевненість у тому, то незабаром Буковина подарує світові нові імена молодих, талановитих науковців, інженерів та підкорювачів космосу. Підтвердженням цьому є підписана двостороння Угода про співробітництво у сфері космічної діяльності у 2012 році та План дій на її виконання.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua