Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законність і правопорядок >  ЗАЯВА прес-служби Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

30.03.2012 09:53

ЗАЯВА прес-служби Чернівецької обласної ради |  Законність і правопорядок

Тема новини: Назва теми

29 березня 2012 року завершилось чергове засідання Чернівецького окружного адміністративного суду за позовом депутата Чернівецької обласної ради Бурбака М.Ю. до Чернівецької обласної ради щодо визнання протиправним та скасування рішення Чернівецької обласної ради шостого скликання  від 24 грудня 2011 року «Про обласний бюджет на 2012 рік». Присутній на судовому засіданні представник позивача народний депутат України Геннадій МОСКАЛЬ після низки немотивованих спроб затягти судовий розгляд, вкотре перенести судове засідання, викликати додаткових свідків тощо відмовився перейти до стадії судових дебатів і залишив судове засідання без поважних причин, не звернувшись при цьому до суду із заявою про продовження судового засідання за відсутності представника позивача. З огляду на демонстративне ігнорування представником позивача правилами поведінки в судовому засіданні, Чернівецький окружний апеляційний суд своєю ухвалою залишив позовну заяву депутата обласної ради Бурбака М.Ю. до Чернівецької обласної ради без розгляду. Разом з тим, станом на 29 березня 2012 року зазначена ухвала суду не набрала чинності, оскільки може бути оскарженою в апеляційному порядку до Вінницького апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції шляхом подання апеляційної скарги у п’ятиденний термін.

У зв’язку з вищезазначеним прес-служба Чернівецької обласної ради висловлює занепокоєння з приводу постійних намагань з боку представників певних політичних сил дестабілізувати роботу обласної ради та поставити під сумнів легітимність її рішень.

          Залишаючи на совісті натхненників та виконавців таких спроб численні порушення ними юридичних та морально-етичних норм під час судового розгляду та поза ним, прес-служба Чернівецької обласної ради закликає ініціаторів цього судового процесу до цивілізованих взаємин в рамках суспільної моралі та чинного законодавства України.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua