Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність

Прес-центр

Новини - Благодійність

16.12.2015 12:09

Благодійні організації закликають підтримати дітей зі сходу України

Благодійні організації закликають підтримати дітей зі сходу України
В обласну раду надійшло звернення від благодійного фонду «Небайдужі серця» м. Дніпропетровськ і Дніпропетровської обласної дитячої правозахисної спілки «Допоможемо дітям» з проханням надати гуманітарну допомогу дітям із зони проведення антитерористичної операції, дітям-сиротам з дитячих будинків, інтернатів, притулків, реабілітаційних центрів, сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах. В рамках всеукраїнської благодійної акції «Допомога дітям Сходу України» проводиться збір продуктів харчування, спортивного інвентарю, побутової хімії, одягу, взуття, медикаментів, канцтоварів та іншого.



18.11.2015 16:31

Небайдужих краян запрошують взяти участь у доброчинній акції до дня Святого Миколая

Небайдужих краян запрошують взяти участь у доброчинній акції до дня Святого Миколая
Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України виступила з ініціативою про започаткування доброчинної акції до Дня Святого Миколая «З милосердям до дітей». Метою проведення акції є залучення благодійної допомоги для дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, дітей-сиріт та дітей з особливими потребами. Також допомога буде спрямована для дітей із сімей переселенців зі Сходу України. До участі в акції зі збору іграшок, канцелярського приладдя, солодощів та іншого запрошуються керівники установ, підприємств та організацій різних форм власності, небайдужі краяни. Збір проводиться за адресами: м. Чернівці, вул. Маяковського, 31, а в райцентрах області – на базі районних організацій Товариства Червоного Хреста.



05.03.2015 14:24

Новоселицька громада передала гуманітарну допомогу на Луганщину

Новоселицька громада передала гуманітарну допомогу на Луганщину
Голова Новоселицької районної ради Роман Криган разом з керівниками установ та організацій побували в Луганській області та передали гуманітарну допомогу - продукти харчування військовим з району, які проходять там службу.
Під час поїздки новоселицька делегація зустрілась з головою Луганської облдержадміністрації Геннадієм Москалем та його заступником Євгеном Бідашком. У ході зустрічі йшлося про шляхи подальшої співпраці з питань надання гуманітарної допомоги. На прохання вихованців Новоселицької гімназії голова райради Роман Криган виконав почесну місію - передав малюнки захисникам Вітчизни.



04.03.2015 10:37

Впродовж минулого року працівники обласної клінічної лікарні надали допомогу військовим майже на 300 тисяч гривень

Впродовж минулого року працівники обласної клінічної лікарні надали допомогу військовим майже на 300 тисяч гривень
Протягом 2014 року колектив одного з найбільших лікувально-профілактичних закладів Буковини – Чернівецької обласної клінічної лікарні активно долучався до допомоги військовослужбовцям, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. За інформацією головного лікаря Чернівецької обласної клінічної лікарні, депутата обласної ради Володимира Ушакова, у грошовому еквіваленті кількість наданої торік допомоги військовим склала близько 300 тисяч гривень. Зокрема, працівниками лікарні було зібрано одноразову грошову допомогу на суму понад 96 тисяч гривень. Крім того, майже на 195 тисяч гривень медиками було закуплено та передано в зону проведення АТО харчі та необхідні речі. Окремо на 17 тисяч гривень працівники лікарні придбали для військових медикаменти.



17.02.2015 10:56

У Новоселиці відбувся благодійний ярмарок «Подаруй любов солдату»

У Новоселиці відбувся благодійний ярмарок «Подаруй любов солдату»
У Новоселиці на Центральній площі за участю голови районної ради Романа Кригана і голови районної державної адміністрації Віталія Балти відбувся благодійний ярмарок «Подаруй любов солдату».
За повідомленням Новоселицької райради, зібрані під час заходу кошти у сумі 16 440 грн. будуть розподілені між учасниками антитерористичної операції, що проходять лікування та реабілітацію. Внески у цю благодійну справу зробили підприємці, керівники та працівники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, установ, закладів та небайдужі громадяни.
Також жителі міста мали змогу ознайомитися із виставкою картин викладачів і учнів Новоселицької художньої школи та власноруч виготовленими виробами вихованців Будинку дитячої творчості.



18.11.2014 19:56

Буковинські художники виставили свої картини на аукціон задля підтримки української армії

Буковинські художники виставили свої картини на аукціон задля підтримки української армії
У приміщенні Художнього музею відбулась благодійна виставка-аукціон картин та виробів прикладного мистецтва буковинських художників – членів Національної спілки. Виручені від продажу кошти будуть передані на потреби української армії.
Голова обласної ради Михайло Гайничеру подякував авторам ідеї проведення такого заходу та зазначив, що жителі міста та всієї області різними способами долучаються до підтримки наших військових, але сьогоднішня акція може стати знаковою, адже допомагаючи військовим, її організатори одночасно пропагують високе мистецтво буковинських художників. Михайло Гайничеру також висловив вдячність митцям та відзначив їх внесок у суспільну справу як яскравий приклад самопожертви задля благородної мети.



27.08.2014 12:24

Зібрані на фестивалі «афганської» пісні кошти для військових передали Координаційному штабу

Зібрані на фестивалі «афганської» пісні кошти для військових передали Координаційному штабу
Фестиваль «афганської» пісні та благодійна акція зі збору коштів на потреби військових у зоні проведення антитерористичної операції відбулись у День незалежності України на території туристично-розважального комплексу «Аква-плюс» за сприяння Чернівецької обласної ради.
У заходах взяли участь представники Спілки ветеранів Афганістану, депутати обласної ради, члени громадських організацій, небайдужі мешканці області. На акцію завітали гості з Івано-Франківської, Житомирської та Тернопільської областей. Перед присутніми виступили автори та виконавці «афганської» пісні. Під час проведення фестивалю на потреби армії було зібрано 14 тисяч 720 гривень. Сьогодні, 27 серпня, депутат обласної ради Георгій Козьма та голова Чернівецької міської організації Спілки ветеранів Афганістану Ілля Горбатюк передали зібрані кошти Обласному Координаційному штабу «Буковина – українському війську».



28.11.2013 15:58

Громада Сокирянщини взяла участь у благодійній акції «Милосердя»

Громада Сокирянщини взяла участь у благодійній акції «Милосердя»
В Сокирянському районному будинку народної творчості та дозвілля відбувся заключний етап благодійної акції «Милосердя». Про це повідомили у прес-службі Сокирянської районної ради.
Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя», основна мета якої -привернення уваги громадськості до проблем людей похилого віку, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, надання всебічної підтримки найбільш соціально незахищеним верствам населення - кожного року об’єднує навколо себе громадян доброї волі, яким небайдужий чужий біль та біда. Цьогоріч, за даними Сокирянського територіального центру соціального обслуговування, до акції на Сокирянщині долучилося 53 організації, установи, підприємства та товариства району, 17 сільських та міська ради, приватні підприємці, навчальні заклади та релігійні конфесії.



31.10.2013 11:17

У рамках проведення акції «Милосердя»

У рамках проведення акції «Милосердя»
У Новоселицькому районі днями відбувся заключний етап районної акції “Милосердя”. Небайдужі мешканці району зібрали понад 105 тисяч гривень благодійної допомоги, що вп’ятеро перевищило суму пожертв минулого року. Продукти харчування, предмети побуту та кошти будуть передані людям, які цього найбільше потребують. Про це повідомили у Новоселицькій районній раді.
Заступник голови районної ради Василь Горбатюк висловив щиру вдячність усім, хто долучився до цієї благородної справи, та вкинув до скриньки пожертви посадових осіб апарату районної ради. Участь у акції взяли сільські голови, секретарі місцевих рад, керівники і представники галузі медицини, освіти, культури, бюджетних установ. Загалом протягом нинішнього року в районі зібрано допомогу на суму 216,819 тис. грн.



25.03.2013 10:37

Депутати Чернівецької обласної ради відвідали Магальський дитячий будинок-інтернат

Депутати Чернівецької обласної ради відвідали Магальський дитячий будинок-інтернат
22 березня 2013 року помічник заступника голови обласної ради, депутат Сільвія ВІЩУК, депутати крайового парламенту Михайло ПАВЛЮК та Віталій МЕЛЬНИЧУК спільно із студентами І-го курсу факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відвідали обласну комунальну установу Магальський дитячий будинок-інтернат (с.Магала Новоселицького району). Народні обранці передали вихованцям установи іграшки, канцелярське приладдя, предмети першої необхідності, одяг, посуд, а також кошти, зібрані студентами під час благодійної акції.
Депутати крайового парламенту поспілкувалися з колективом зазначеного соціального закладу, ознайомились з умовами проживання дітей з особливими потребами, обговорити низку першочергових проблем, над вирішенням яких їм - членам громадської ради при Магальському дитячому будинку-інтернаті - варто зосередити увагу у поточному році.



12.03.2013 16:17

Розпочато збір коштів на пам’ятник жертвам голодомору і політичних репресій

Розпочато збір коштів на пам’ятник жертвам голодомору і політичних репресій
В Чернівецькій області відкрито банківський рахунок для збору коштів на спорудження в Чернівцях пам’ятника жертвам голодомору і політичних репресій. Першими благодійні внески зробили голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова обласної ради Михайло Гайничеру, перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Галиць.
За повідомленням управління культури, на спорудження пам’ятника необхідно близько 800 тисяч гривень.
Розрахунковий рахунок для благодійних внесків 35425032003093 ГУ ДКСУ у Чернівецькій області МФО 856135 ЄРДПОУ 37240220 з поміткою «На спорудження в м. Чернівці пам’ятника жертвам голодомору і політичних репресій».



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua