Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Представники Німеччини розпочали кампанію за вступ України до ЄС

Прес-центр

Новини

05.04.2022 14:22

Представники Німеччини розпочали кампанію за вступ України до ЄС |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Учора, 4 квітня, німецька громадська організація «Ми – Європа!» розпочала свою кампанію на підтримку членства України в ЄС. Організація прагне сильнішого та більш впевненого в собі Європейського Союзу, з Україною у складі. Розпочали вони з Чернівців. Адже столиця Буковини днями стала побратимом німецького Дюссельдорфу.

У зв’язку з заявкою на членство в ЄС, яку Україна подала 28 лютого, представники Німеччини розпочали кампанію за вступ України до ЄС під назвою «ЄС, відчиняй двері. Зараз!».

«На крик про Європу, який лунає від України, ЄС має реагувати інакше, ніж на звичайну заявку про вступ у мирний час. Тепер ми вимагаємо від наших політиків довести українським громадянам, що ми бачимо їх частиною європейської родини. І ми повинні зробити це значно раніше, як буде прийнято рішення щодо заявки на членство!», - йдеться в повідомленні.

Представники німецької організації розвісили на вулиці Кобилянської великий банер розміром 6,0х1,5 м та збирали підписи чернівчан. В акції взяли участь чимало охочих. Надалі цей банер повезуть до інших європейських столиць, а відтак його передадуть представникам Європейської Ради.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua