Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС

Прес-центр

Новини - АНОНС

23.10.2012 15:39

Відбудеться прес-конференція керівництва Чернівецької області та Сучавського повіту

Відбудеться прес-конференція керівництва Чернівецької області та Сучавського повіту
24 жовтня 2012 року о 12.30 в залі засідань облдержадміністрації (вул. Грушевського, 1, каб. 301) відбудеться прес-конференція керівництва Чернівецької області України та Сучавського повіту Румунії за підсумками спільного засідання голів постійних комісій Чернівецької обласної ради та Сучавської повітової ради. Запрошуються представники засобів масової інформації.



18.10.2012 11:06

Відбудеться фестиваль-ярмарок «Кіцманська осінь-2012»

Відбудеться фестиваль-ярмарок «Кіцманська осінь-2012»
Традиційний фестиваль-ярмарок «Кіцманська осінь 2012» відбудеться 21 жовтня у селі Реваківці Кіцманського району у Клубі верхової їзди «Буковинська Троя». Кожна сільська рада району презентує свою територіальну громаду роботами народних умільців. На ярмарку можна буде придбати найрізноманітніші сільськогосподарські товари, продукцію бджільництва, домашню птицю, худобу та багато іншого. Бажаючі зможуть покататись на конях та поні, оглянути страусину ферму та міні-зоопарк, працюватимуть атракціони для дітей. У програмі фестивалю:
• Другий день фіналу Кубку «Bukovyna HorseTour» - змагань з конкуру серед кращих клубів Західної України
• Майстер-класи з ковальського ремесла та гончарства, ковальське містечко
• Вистави кінного театру «Козаки Поділля» м. Кам’янець-Подільський
• Лицарське містечко епохи раннього середньовіччя
• Виступ чернівецького осередку школи Бойового Гопака ім. Дмитра-Байди Вишневецького
• Богатирські ігри
• Змагання на підводах
• Шоу велетів на ходулях
• Виступи аматорських колективів району
• Тематичні конкурси



08.10.2012 09:13

Сьогодні відбудеться прес-конференція голови обласної ради

Cьогодні, 8 жовтня 2012 року, об 11.00 в залі селекторних нарад на вул. Грушевського, 1 (каб. 418) відбудеться прес-конференція голови обласної ради Михайла Гайничеру за підсумками роботи 12-ї сесії Чернівецької обласної ради.



20.06.2012 11:55

Відбудеться зустріч керівництва області з представниками Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад

Відбудеться зустріч керівництва області з представниками Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад
Завтра, 21 червня 2012 року, об 11.00 в залі засідань облдержадміністрації та обласної ради відбудеться робоча зустріч голови обласної державної адміністрації Михайла ПАПІЄВА та голови обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ з представниками Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад, органів місцевого самоврядування та керівниками фермерських господарств за участі голови Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Миколи ФУРСЕНКА.
В ході робочої зустрічі передбачено підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Чернівецькою обласною державною адміністрацією, Чернівецькою обласною радою та регіональним відділенням Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад (проект Меморандуму розміщено на сайті Чернівецької обласної ради у розділі «Документи ради», пункті «Угоди»).



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua