Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя

Прес-центр

Новини - Духовне життя

24.02.2016 19:16

Голова обласної ради зустрівся з архієпископом Чернівецьким і Кіцманським Онуфрієм

Голова обласної ради зустрівся з архієпископом Чернівецьким і Кіцманським Онуфрієм
Питання міжконфесійних відносин, взаємодії органів місцевого самоврядування з релігійними організаціями краю та роль церкви у подоланні проблем суспільства обговорили голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та архієпископ Чернівецький і Кіцманський Онуфрій Української Православної Церкви Київського Патріархату під час зустрічі, що відбулася сьогодні, 24 лютого.



19.01.2016 15:45

На площі Пресвятої Марії у Чернівцях освятили воду

На площі Пресвятої Марії у Чернівцях освятили воду
Заступник голови обласної ради Віталій Мельничук взяв участь у святковому богослужінні та обряді освячення води, які в день Хрещення Господнього відбулись на площі Пресвятої Марії в Чернівцях. У цьому урочистому дійстві об’єднались представники різних конфесій, вкотре підтвердивши притаманну буковинцям толерантність, багатокультурність та взаємоповагу. Традиція освячення води на Йордана на площі Пресвятої Марії бере свій початок з середини 19 століття і з огляду на кількість присутніх на сьогоднішньому богослужінні, вона матиме гідне продовження у наш час та стане символом єдності Буковинської громади.



16.01.2013 11:54

В Чернівцях відгомонів «МАЛАНКА FEST»

В Чернівцях відгомонів «МАЛАНКА FEST»
Тисячі чернівчан та гостей міста над Прутом стали очевидцями та безпосередніми учасниками грандіозного театралізованого дійства «МАЛАНКА FEST 2013». Маланкарі з усіх районів області, обласного центру та сусідньої Івано-Франківщини змагалися за поважні премії в артистичній майстерності, вмінні підготувати та захистити перед публікою костюми, декорації, спеціально переобладнані транспортні засоби та іншу атрибутику, без якої неможливо уявити собі буковинську маланку. Під час кількагодинної святкової ходи середмістям Чернівців і театралізованої програми на площі Філармонії численні глядачі мали приємну нагоду вкотре на власні очі побачити як традиційні виступи бессарабських, гуцульських, румунських маланкарів, так і щойно створені ними нові, небачені досі персонажі. У підсумку творчого змагання першу премію від щедрого спонсора – фонду Дмитра ФІРТАША Firtash Foundation отримала Вашківецька маланка. Друге місце здобули маланкарі з Красноїльска Сторожинецького району. Третю премію отримала маланка з села Горбово Герцаївського району.



16.08.2012 16:10

До Дня Незалежності України

До Дня Незалежності України
21-й річниці Незалежності України присвячено персональну виставку вишиваних ікон «Для тебе, Україно» художниці-аматорки Надії БОЄЧКО, дружини Генерального консула України в Сучаві (Румунія). На церемонії відкриття виставки, яка відбулась в Чернівецькому обласному художньому музеї, взяли участь та виступили голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ, перший заступник голови облдержадміністрації Георгій ГАЛИЦЬ, генеральний консул Румунії в Чернівцях пані Татіана ПОПА, керівники творчих спілок Буковини, науковці, друзі та колеги мисткині.
Керівник обласної представницької влади відзначив важливу виховну роль репрезентованого мистецького заходу, високо оцінив талант та активну громадянську позицію Надії БОЄЧКО, творчий доробок якої гідний бути представлений у кращих виставкових залах України та Європи.



12.08.2012 12:42

Під час візиту Верховного Патріарха Вірменської Апостольської Церкви

Під час візиту Верховного Патріарха Вірменської Апостольської Церкви
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ взяли участь у зустрічі з Верховним Патріархом Вірменської Апостольської Церкви, Католікосом усіх вірмен преосвященним Гарегіном ІІ, який завітав на Буковину під час свого робочого візиту в Україну. Верховний ієрарх Вірменської Апостольської Церкви зустрівся з представниками вірменської громади, відвідав історико - архітектурний комплекс резиденції Буковинських митрополитів, взяв участь в офіційній зустрічі з керівництвом Чернівецької області, яка відбулась в приміщенні обласної державної адміністрації. На завершення свого перебування на теренах Чернівецької області Його Святість Гарегін II подякував керівникам краю за теплу зустріч та приємні враження від перебування на Буковині.



16.06.2012 15:21

На етно-фестивалі "На гостини до Івана"

На етно-фестивалі "На гостини до Івана"
Голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, заступник голови обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, керівники районних рад та райдержадміністрацій області, депутати органів місцевого самоврядування усіх рівнів, представники громадськості Буковини та численні поважні гості зв’яли участь у церемонії відкриття велелюдного фестивалю «На гостини до Івана», який відбувся у с. Чортория, що на Кіцманщині – на батьківщині видатного українського актора, режисера та драматурга Івана МИКОЛАЙЧУКА з нагоди 71-ї річниця від дня народження славетного митця.



22.05.2012 10:39

З нагоди 151-ї річниці від дня перепоховання Т.Г.Шевченка

З нагоди 151-ї річниці від дня перепоховання Т.Г.Шевченка
Керівники області та міста Чернівці, депутати Чернівецької обласної, міської та районних в м.Чернівці рад, представники духовенства та громадськості обласного центру взяли участь у заходах з нагоди 151-ї річниці перепоховання у Каневі праху генія української національної культури та літератури, видатного мислителя Тараса Григоровича ШЕВЧЕНКА. Після відправлення спільної служби представниками кількох релігійних конфесій учасники урочистостей поклали вінки та квіти до пам’ятника Великому Кобзареві на Центральному майдані Чернівців.



17.05.2012 17:54

На зустрічі з Предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійшим Патриіархом Філаретом

На зустрічі з Предстоятелем Української Православної Церкви Київського Патріархату Святійшим Патриіархом Філаретом
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ мав зустріч зі Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси - України Філаретом, який перебував з робочою поїздкою на теренах Чернівецької області. Під час зустрічі, в якій взяли участь депутати обласної ради - Георгій ГАЛИЦЬ, перший заступник голови обласної державної адміністрації, Микола ХАРАБАРА – начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області, Михайло БАУЕР – начальник Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації, а також секретар Чернівецької міської ради Віталій МИХАЙЛІШИН, прокурор Чернівецької області Петро КОВАЛЬ та інші офіційні особи, Глава Української Православної Церкви Київського Патріархату передав церковні нагороди очільникам обласної та Чернівецької міської влади, вручив відзнаки керівникам правоохоронних структур та доброчинцям.
Михайло ГАЙНИЧЕРУ та Георгій ГАЛИЦЬ подарували високому гостю на пам’ять про перебування на Буковині живописне полотно із зображенням храму Трьох Святителів, який входить до історико - архітектурного комплексу Резиденції Митрополитів Буковини та Далмації.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua