Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.10.2017 11:40
Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році


    Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році

05.10.2017 11:30
Про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації


    Інформація Чернівецької обласної ради про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 1. Мета проведення робіт: проведення аукціону з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, в тому числі разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 2. Дані про об’єкт приватизації: згідно рішення Чернівецької обласної ради 3. Вимоги до претендентів на участь у відборі. 3.1. До участі в конкурсі допускаються юридичні особи незалежно від форми власності та підпорядкування, які мають право про організацію продажу майна, що перебуває в державній власності та діяльність яких у сфері відчуження майна, передбачена установчими документами, мають досвід роботи не менше трьох років у цій сфері діяльності, вчасно подали на розгляд комісії повний пакет документів, перелік яких наведений у пункті 3.2 цієї інформації. 3.2. Для участі в відборі претендент подає до обласної ради на розгляд комісії такі документи: 3.2.1. Заяву про участь у відборі із зазначенням повного найменування, реквізитів (місцезнаходження, телефон, факс), форми власності та статусу підприємства (організації), складу керівництва (прізвище, ініціали, посада), чисельності працівників, спеціалізації претендента, який виявив бажання брати участь у конкурсі.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад

Прес-центр

Новини - Життя територіальних громад

26.03.2012 12:27

ЗВЕРНЕННЯ голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ

ЗВЕРНЕННЯ голови Чернівецької обласної ради Михайла ГАЙНИЧЕРУ
Голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ провели брифінг для представників центральних та регіональних засобів масової інформації. Керівники області звернули увагу журналістів на пожежонебезпечну ситуацію, що склалася в краї внаслідок неконтрольованого спалювання сухої трави. Голова обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ звернувся до керівників громадських об’єднань та політичних організацій області із закликом взяти участь у Великодній толоці.



13.03.2012 10:35

Слідами газетної публікації

Слідами газетної публікації
Про сьогодення територіальної громади села Чудей Сторожинецького району йдеться в публікації Валентини МАЦЕРУК «Село матерів-героїнь», яка днями побачила світ на шпальтах газети «Буковина». Спілкуючись з Чудейським сільським головою Мануелою ДОЛІНСЬКОЮ, журналістка дізналася про турботи та проблеми цього гірського села. Попри інші свої здобутки, Чудей славиться своїми багатодітними родинами, тож авторку газетного матеріалу цікавило, як живеться 173 багатодітним чудейським родинам та 74 жителькам цього села, які вже отримали від Президента України високі материнські відзнаки.



27.02.2012 10:41

На щорічному конкурсі на кращий населений пункт з благоустрою та правопорядку

На щорічному конкурсі на кращий населений пункт з благоустрою та правопорядку
24 лютого члени обласної конкурсної комісії на чолі з керуючим справами обласної ради Аркадієм МОІСЕЄМ у рамках щорічного конкурсу на кращий населений пункт з благоустрою та правопорядку відвідали територіальні громади Кіцманського та Заставнівського районів. Місто Кіцмань, селище міського типу Лужани і село Берегомет, що на Кіцманщині, систематично беруть участь у зазначеному змаганні. Щорічно у благоустрій і соціальний розвиток цих територіальних громад інвестується сотні тисяч гривень бюджетних та залучених коштів, організовуються громадські об’єднання та самоврядні структури для втілення корисних для громади ініціатив та проектів. Приклад постійних учасників конкурсу надихає інші територіальні громади на участь у цьому змаганні. Серед них - громада села Горішні Ширівці Заставнівського району.
Цього року учасниками щорічного конкурсу стали дванадцять сільських, одна селищна та чотири міських територіальних громади дев’яти районів Чернівецької області.



23.02.2012 16:16

На виїзному засіданні обласної конкурсної комісії

На виїзному засіданні обласної конкурсної комісії
Обласна конкурсна комісія з визначення кращого населеного пункту з благоустрою та правопорядку 23 лютого відвідала територіальні громади міста Сторожинець, села Великий Кучурів та Чудей Сторожинецьокго району, а також село Волоку Глибоцького району. Члени конкурсної комісії на чолі з заступником голови Чернівецької обласної ради Валентином МАНІЛІЧЕМ ознайомились з основними показниками соціального, економічного та гуманітарного розвитку зазначених територіальних громад у 2011 році, відвідали об’єкти інфраструктури цих населених пунктів, провели співбесіди з посадовими особами місцевого самоврядування, керівниками комунальних підприємств, жителями населених пунктів – учасниками конкурсу.



16.02.2012 15:33

За звання кращого населеного пункту області

За звання кращого населеного пункту області
Триває обласний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку», який проводиться щорічно відповідно до рішення 24-ї сесії Чернівецької обласної ради V-го скликання від 25 листопада 2008р. Конкурсна комісія, до складу якої увійшли депутати крайового парламенту, керівники низки обласних управлінь, відділів, установ та організацій, розпочала етап виїзних засідань до територіальних громад, які подали документи на участь у конкурсі.
15 лютого комісія на чолі із заступником голови обласної ради Валентином МАНІЛІЧЕМ відвідала села Романківці Сокирянського та Подвір’ївка Кельменецького району.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua