Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика

Прес-центр

Новини - Інформаційна політика

19.11.2012 13:56

За ефективний діалог між владою та громадою

За ефективний діалог між владою та громадою
Сьогодні на щотижневій апаратній нараді за участі керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних відомств центральних органів виконавчої влади голова облдержадміністрації Михайло ПАПІЄВ наголосив на необхідності залучення якомога ширшого кола громадськості до формування регіональної політики краю, до обговорення бюджету на 2013 рік, визначення пріоритетних напрямків розвитку області, а також активізації роботи громадських рад при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Як повідомила прес-служба обласної державної адміністрації, Михайло ПАПІЄВ висловив переконання, що саме таким чином буде пришвидшено вирішення багатьох проблем краян і підвищено ефективність роботи крайової влади задля добробуту буковинців. «Виїжджаючи на робочі наради в райони, я особисто переконався в тому, що у спільному конструктивному діалозі з людьми можна знайти чимало методів й способів вирішення питань буковинців. Влада не може ефективно працювати без діалогу з громадою. І саме до такого діалогу я закликаю усіх присутніх», - повідомив голова обласної державної адміністрації.



05.11.2012 11:45

Для забезпечення прозорості та відкритості роботи органів управління

Для забезпечення прозорості та відкритості роботи органів управління
«Влада повинна перебувати у постійному діалозі з громадою, чиновники мають регулярно зустрічатися із людьми, що дозволить вирішити чимало проблем», - на цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ під час щотижневої апаратної наради, - повідомляє прес-служба Чернівецької облдержадміністрації. На думку керівника крайової виконавчої влади, потрібно широко впроваджувати нові форми та методи інформаційної роботи з жителями краю. Йдеться насамперед про відкритий, постійний діалог між керівниками органів влади та місцевого самоврядування, фахівцями різних галузей з людьми за місцем їх проживання, роботи, навчання.



25.09.2012 13:01

Ганна Герман переконуватиме Президента не підписувати «закон про наклеп»

Ганна Герман переконуватиме Президента не підписувати «закон про наклеп»
Обговорення законопроекту про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини відбулось у прес-клубі реформ за участю радника Президента, керівника Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України Ганни Герман.
На думку пані Герман, прийняття закону, ухваленого Верховною Радою у першому читанні, сьогодні не на часі. Вона вважає, що не можна притягувати до відповідальності за слово, оскільки в Україні ще не сформоване стабільне громадянське суспільство, не завершена судова реформа, у свідомості людей не закріпилась думка, що вони вільні. Радник Глави держави вважає, що автори цього законопроекту неналежно оцінили суспільну ситуацію в Україні, посилаючись на європейський досвід у цьому питанні, не адаптували його до українських умов, окрім того, вони далекі від журналістики, специфіки цієї професії. Водночас, Ганна Герман зазначила, що журналісти повинні дотримуватись норм професійної етики, передбачати наслідки своєї роботи та відчувати особисту відповідальність за них.



29.05.2012 12:56

До питання про реорганізацію мережі обласних комунальних підприємств книжкової торгівлі

До питання про реорганізацію мережі обласних комунальних підприємств книжкової торгівлі
28 травня 2012 року голова Чернівецької обласної ради Михайло ГАЙНИЧЕРУ та перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій ГАЛИЦЬ зустрілись з директорами обласних комунальних підприємств, які займаються книжковою торгівлею. Представники крайової влади ознайомили присутніх на зустрічі з результатами незалежного аудиту наданих комунальними книгарнями фінансових звітів за 2011 та перший квартал 2012 року, здійсненого фахівцями Буковинського державного фінансово-економічного університету. Вони засвідчили незадовільний, близький до банкрутства стан фінансово-господарської діяльності комунальних книгарень, що вимагає їх невідкладної реорганізації.



06.04.2012 09:58

Увага! На прямому телефонному зв'язку - голова Чернівецької обласної ради.

Увага! На прямому телефонному зв
У відповідності до доручення голови Чернівецької обласної ради з 6 квітня 2012 року запроваджено номер безпосереднього мобільного зв’язку, за яким мешканці Чернівецької області зможуть звернутись до голови Чернівецької обласної ради Михайла Івановича ГАЙНИЧЕРУ з питань, що відносяться до компетенції вищого органу представницької влади Чернівецької області. Відтепер за номером мобільного телефонного зв’язку 091-333-99-11 можна звернутись до голови Чернівецької обласної ради або уповноваженої ним особи з нагальних питань, які турбують жителів Чернівецької області та гостей Буковинського краю.



28.05.2011 14:44

З метою забезпечення прозорості та гласності діяльності влади

З метою забезпечення прозорості та гласності діяльності влади
Громадська презентація законів України «Про доступ до публічної інформації» та «Про інформацію» відбулась в Чернівецькій області. Її організатором виступив Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації.
У презентації взяли участь і виступили участь голова обласної державної адміністрації Михайло ПАПІЄВ, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин МАНІЛІЧ, секретар Чернівецької міської ради Віталій МІХАЙЛІШИН. У залі були присутні депутати рад всіх рівнів, державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування, представники громадських об’єднань, журналісти. Перед присутніми виступили голова Комітету Верховної ради з питань свободи слова та інформації Андрій ШЕВЧЕНКО, голова Комітету виборців України Олександр ЧЕРНЕНКО, координатор громадської кампанії "Новий громадянин" Світлана ЗАЛІЩУК, журналіст телеканалу "СТБ" Сергій АНДРУШКО.



13.04.2011 16:55

Останні новини з життя Буковини – у всесвітній мережі Internet

Останні новини з життя Буковини – у всесвітній мережі Internet
Постійно зростає цікавість користувачів всесвітньої мережі Internet до матеріалів, вміщених на веб-порталі територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області (www.gromady.cv.ua). Так, упродовж першого кварталу на портал завітали понад 37 тисяч відвідувачів, що майже втричі більше, ніж за аналогічний період минулого року. Географія звернень на портал територіальних громад Буковинського краю вражає – окрім мешканців Чернівецької області, інших регіонів України життям буковинців цікавляться жителі 48-ми країн Європи та світу.



12.03.2011 12:44

Про перспективи розвитку радіомовлення в районах област

Про перспективи розвитку радіомовлення в районах област
Семінар-нарада редакторів районних студій радіомовлення за участю керівників районних рад днями відбувся на базі комунального підприємства “Телерадіоорганізація “Сокиряни”. Учасники наради обговорили проблеми та перспективи розвитку місцевого ефірного та проводового радіомовлення в Чернівецькій області, поділились набутим досвідом у царині забезпечення інформаційних потреб територіальних громад сіл, селищ та міст області.
Присутніх привітали голова Сокирянської районної державної адміністрації Василь КОЗАК та заступник голови Сокирянської районної ради Сергій ГОРН.



  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua