Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  У Вижниці працює районний штаб гуманітарної допомоги

Прес-центр

Новини

13.04.2022 17:14

У Вижниці працює районний штаб гуманітарної допомоги |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Громади Вижницького району об’єдналися в спільному прагненні наблизити перемогу та допомогти землякам.

Від запровадження воєнного стану у Вижниці запрацював районний штаб гуманітарної допомоги. Від початку своєї роботи там вже отримали та розподілили більше 200 тонн відповідного вантажу. Переважно це продукти харчування, одяг, речі першої необхідності, засоби гігієни тощо.

Районний штаб постійно направляє отриману допомогу до всіх громад Вижницького району, де мешкають люди, які були змушені втекти на Буковину через активні бойові дії.

Одночасно, об’єднавшись із громадськими і волонтерськими організаціями, районний штаб забезпечив загін територіальної оборони та місцеву роту охорони потрібними ліками, продуктами харчування, засобами гігієни, термосами, водою та частково відповідним одягом.

Крім того, волонтери Вижниччини неодноразово доправляли свою допомогу і жителям і захисникам, які зараз на Київщині, Харківщині, Миколаївщині, Житомирщині та в Запорізькій області.

Разом з цим, штаб неодноразово направляв лікарські препарати та медичні засоби до медичних закладів: Чернівецького військового госпіталю, обласну лікарню швидкої медичної допомоги, Вижницьку та Путильську багатопрофільні лікарні інтенсивного лікування.

Як повідомляє голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, найбільшими благодійниками стали наші земляки, які проживають в Іспанії, Італії, Німеччині, Франції, Румунії, а також партнери з Польщі –Кендзежин-Козьле повітова рада та міська рада Легіоново, і Латвія – крайова дума Єкабпілс, з якими діють угоди про дружбу і партнерство.

За словами Михайла Андрюка, завдяки об’єднанню активних жителів Вижниччини та громадських організацій, вдалося закупити і відправити на передову 8 автомобілів різних марок.

Голова райради дякує всім небайдужим жителям району і благодійникам за консолідацію та злагодженість у спільні справі задля якнайшвидшого наближення перемоги у цій страшній кровопролитній війні.

Не буває малих внесків у велику перемогу!
В єдності сила!
Все буде Україна!

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua