Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  На Буковині створили нову військову частину

Прес-центр

Новини

13.04.2022 16:14

На Буковині створили нову військову частину |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

Ще один крок до перемоги! Буковинці вкотре довели, що здатні швидко згуртуватися задля спротиву російському загарбнику.

На заклик територіального центру комплектування та соціальної підтримки відгукнулась велика кількість захисників, котрі у складі нової військової частини боронитимуть рідну землю.

Командир батальйону відзначив, що високий рівень мотивації мають усі військовослужбовці, включно з тими, хто без військового досвіду. Проте левову частку військовослужбовців батальйону складають учасники бойових дій, які готові передавати досвід новобранцям. Воїни нової частини – це люди різного віку, різних професій, з усіх куточків області і регіонів країни, яких об’єднує прагнення захистити родини, рідну землю та жити у мирній, щасливій Україні. У складі новоствореної частини проходитимуть службу й вимушено переселені українці.

Водночас ТЦК та СП закликає чоловіків віком від 18 до 60 років, які прибувають на Буковину з інших областей, прийти до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, і стати на військовий облік.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua