Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Олексій Бойко дав доручення керівникам обласних установ забезпечити їх належне функціонування

Прес-центр

Новини

07.04.2022 16:05

Олексій Бойко дав доручення керівникам обласних установ забезпечити їх належне функціонування |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко дав доручення керівникам обласних комунальних закладів, установ та підприємств спільної власності на території краю забезпечити їх належне функціонування.

«Враховуючи події, які відбуваються в нашій державі в умовах воєнного стану, наполегливу боротьбу всього Українського народу з окупантом, з метою наближення всіх нас до перемоги, вважаю за доцільне забезпечити належне функціонування та утримання об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, які знаходяться в оперативному управлінні відповідного закладу, установи та підприємства», - ідеться в дорученні.

Згідно з документом також доручено забезпечити благоустрій об'єктів та прилеглих територій у належному санітарному стані. Зокрема йдеться про прибирання та вивезення сміття, побутових відходів та бруду, а також недопущення спалення опалого листя.

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua