Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Лісове господарство >  Буковинські лісівники захищають Батьківщину та допомагають війську

Прес-центр

Новини

07.04.2022 10:04

Буковинські лісівники захищають Батьківщину та допомагають війську |  Лісове господарство

Тема новини: Назва теми

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, лісівники Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства активно допомагають військовим частинам та підрозділам територіальної оборони, де нині служать понад дві сотні лісівників Чернівецького ОУЛМГ.

Як повідомляє Василь Гончар, керівник підприємства, депутат Чернівецької обласної ради, цими днями одній із бригад передали позашляховик "Форд Маверік". Це вже 14-ий автомобіль такого класу, який придбали й відправили у бойові частини держлісгоспи їхнього управління.

Окрім цього, колективи Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства зібрали і відправили колегам зі східних регіонів країни 10 тонн продуктів харчування та ліків. Зокрема одяг, засоби гігієни, аптечки, рибні й м'ясні консерви, свіжі овочі та фрукти, олію, цукор, мед та інше.

Також Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства оперативно відгукнулося на звернення голови правління товариства багатодітних родин Г.Т.Савіна. Колектив кожного держлісгоспу, діяльність яких координується Чернівецьким ОУЛМГ, сформував і передав багатодітним сім’ям продуктові набори.

У єдності сила українського народу.
Разом ми переможемо російського загарбника.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua