Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Український народ щодня вшановує пам'ять полеглих у війні

Прес-центр

Новини

04.04.2022 10:05

Український народ щодня вшановує пам'ять полеглих у війні |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

Український народ щоденно вшановує пам’ять воїнів, що полягли, захищаючи державний суверенітет України, та мирних громадян, що загинули внаслідок збройної агресії рф. Відповідний Указ «Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України» підписав Президент України Володимир Зеленський.

Минулими вихідними після звільнення Київської, Чернігівської та Сумської областей, весь світ дізнався про жахливі злочини російських окупантів у Бучі, Гостомелі та Ірпені. І сьогодні, 4 квітня, з сумом і гіркотою, працівники виконавчого апарату Чернівецької обласної ради вшанували пам’ять вбитих та закатованих цивільних громадян в окупованих українських містах.

«Ворог цілеспрямовано та свідомо нищить наш народ. Отже, в нас немає іншого виходу, як вистояти та перемогти у цій війні. Ми не забудемо страшну людську трагедію під Києвом, у Маріуполі та інших українських містах, в яких окупанти катують, ґвалтують та вбивають мирних людей, в яких вчиняють акти вандалізму, розстрілюючи фотографії загиблих наших героїв АТО та ООС на Алеї Слави, як у Бучі… Ми не пробачимо це. Від сьогодні ми повинні з іще більшими зусиллями та консолідованіше працювати на своїх місцях, роблячи все залежне, аби наш народ встояв та переміг у війні за виживання нашої держави», - зазначили керівники обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба Чернівецької обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua