Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.07.2021 14:21
Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян


    Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк у понеділок, 19 липня, проведе виїзний прийом громадян на базі Вижницької районної ради, кабінет №15. Часи прийому: з 14:00 до 18:00. Усіх бажаючих просимо попередньо зареєструватись за номером телефону: 0373023120

13.07.2021 14:02
Оголошення


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни»

07.07.2021 16:28
Оголошення


    про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства "Чернівецький обласний медичний діагностичний центр"

07.04.2021 11:04
Про міжнародний українсько-литовський конкурс юнацьких мистецьких робіт до 400-річчя історичної події - перемоги в Хотинській битві 1621 року «Memory. History and future»


    Конкурс проводиться з ініціативи ГО «Інвестиції у спадщину і культуру» та ГО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» за сприяння й підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні, Чернівецької обласної ради, видавництва «Майстер Книг».Цілі та завдання Конкурсу: виховання у дітей та молоді обох країн історичної пам’яті, сприяння у формуванні почуття патріотизму, глибокої поваги до історико-культурних надбань обох народів, українців та литовців, що проживають на території України та Литви; виявлення творчих можливостей дітей та молоді у відображенні своїх знань, почуттів, вражень від пізнання та вивчення історії, легенд у формі художніх зображень. В Конкурсі можуть брати участь діти та молодь до 21 року, які проживають в Україні, Литві та інших країнах. Учасники Конкурсу поділяються на три вікові категорії: 1 категорія - автори робіт віком до 9 років включно; 2 категорія - автори робіт віком від 10 до 15 років включно; 3 категорія - автори робіт віком від 16 до 21 року включно. Заохочуються до участі в Конкурсі учні художніх та мистецьких шкіл, коледжів, академій.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Заходи >  У рамках 15-річної співпраці гміни Жгув Республіки Польща та Сторожинеччини, жителям громади Банилова - Підгірного сьогодні подарували новий пожежний автомобіль

Прес-центр

Новини

15.07.2021 17:03

У рамках 15-річної співпраці гміни Жгув Республіки Польща та Сторожинеччини, жителям громади Банилова - Підгірного сьогодні подарували новий пожежний автомобіль |  Заходи

Тема новини: Назва теми

У рамках 15-річної співпраці гміни Жгув Республіки Польща та Сторожинеччини, жителям громади Банилова - Підгірного сьогодні подарували пожежний автомобіль.

Обговорення поточної співпраці й перспектив втілення нових ініціатив та церемонія передачі автомобіля відбулась за участі заступника голови обласної ради Михайла Павлюка, депутатів обласної ради Ярослава Бартоша, Михайла Гнатюка та Олександра Шкурідіна, керівництва та жителів Сторожинецької громади та польської делегації: радника міської ради міста Жгув Станіслава Заборовські, представника міської ради міста Жгув - Влоджімєжа Качмарека, начальника добровільної пожежної охорони в місті Старова Гужа – Рафала Гоншьорека, голови добровільної пожежної охорони в місті Бронішінє Дворськім - Адама Беднарчика, начальника добровільної пожежної охорони в місті Бронішінє Дворськім - Мачєя Садовські, підприємця гміни Жгув – Ярослава Міжеєвські.
 
Для мешканців сільської місцевості надзвичайно важливо вчасно і якісно отримати допомогу, аби врятувати людське життя та майно чи упередити іншу біду.

Варто зазначити, що саме за сприяння депутата обласної ради Ярослава Бартоша, за останні 7 років співпраці сторін громадам було передано вже 10 пожежних автомобілів.

Чернівецька обласна рада вітає співпрацю між громадами стратегічних партнерів України та Польщі.

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua