Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  Творимо добро разом!

Прес-центр

Новини

18.01.2021 12:16

Творимо добро разом! |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 18 січня, відбулась зустріч голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка з генеральним директором Буковинського центру відновного лікування та комплексної реабілітації дітей Антоном Казанським. 

У ході зустрічі голова обласної ради, від імені благодійників, передав керівнику центру укомплектовані матеріали на суму близько 150 тис. гривень для роботи психолого-логопедичного блоку, які дадуть змогу розширити та урізноманітнити заняття в процесі реабілітаційного курсу.

Набір "Зорове сприйняття. Початковий рівень". Цей набір створений для розвитку початкового рівня зорового сприйняття. Ця навичка є базовою для розвитку багатьох інших навичок. За допомогою цього набору дитина вчиться співставляти ідентичні та неідентичні предмети, зображення та складати рамки-вкладки, сортери, лото.

Набір "Розвиток мовлення. Лінгвістична структура". За допомогою цього набору можна сформувати навичку мовлення та розуміння мовлення, словниковий запас, побудову фраз та речень, зорове сприйняття.

Набір "Допомога вчителю. Візуальні стратегії навчання". Цей набір допомагає педагогу формувати навички дитини та корегувати небажану поведінку. Він містить різноманітні предмети для більш ефективної взаємодії педагога з дитиною. Варто зазначити, що предмети цього набору спрямовані на організацію і структурування навчального процесу.

Фотосесія

  • Джерело: Пресслужба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua