Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.

07.09.2020 14:59
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»

07.09.2020 14:46
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько – фізкультурний диспансер»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Охорона здоров'я >  В області стартує кампанія з підтримки донорства "Маю гонор, бо я - донор"

Прес-центр

Новини

19.08.2020 13:42

В області стартує кампанія з підтримки донорства "Маю гонор, бо я - донор"  |  Охорона здоров'я

Тема новини: Назва теми

Чернівецький обласний центр громадського здоров’я разом з обласним Центром служби крові провели спільну прес-конференцію. На ній обговорили основні аспекти та перспективи розвитку донорського руху в Чернівецькій області. Спікерами заходу були: в. о. генерального директора Чернівецького обласного центру громадського здоров’я Володимир Антонюк та генеральний директор Чернівецького обласного центру служби крові Анжеліка Каланча.

"Кожна кроводача дає змогу врятувати три людських життя, а вони, своєю чергою, залежать від тих, хто приймає свідоме рішення стати донором та поділитися частинкою себе. Тож закликаємо кожного свідомого громадянина стати донором задля поповнення банку крові та дякуємо тим, хто вже долучився до доброї справи", - каже генеральний директор Чернівецького обласного центру служби крові Анжеліка Каланча.

"Враховуючи нагальну потребу і дефіцит крові в обласному центрі крові, розпочинаємо спільну кампанію "Маю гонор, бо я - донор". Її основною метою є залучення тисячі, а то й більше донорів, пропаганда донорства як безкорисливості тощо. Очікуємо на підтримку очільників ОТГ, голів райдержадміністрацій, керівників установ та всіх охочих долучитися до цієї кампанії", - зазначив в. о. генерального директора Чернівецького обласного Центру громадського здоров’я Володимир Антонюк.

Принагідно вони поінформували, що кампанія "Маю гонор, бо я - донор" триватиме з 20 серпня по 20 вересня, а здати кров усі охочі можуть як безпосередньо в обласному Центрі служби крові (вул. Українська, 36, телефон для довідок: (0372) 52-34-43), так і у центральних районних лікарнях.

  • Джерело: Чернівецький обласний Центр Громадського здоров'я

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua