Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Охорона здоров'я >  У Чернівецькій обласній лікарні можна визначити антитіла до коронавірусу

Прес-центр

Новини

22.07.2020 10:30

У Чернівецькій обласній лікарні можна визначити антитіла до коронавірусу  |  Охорона здоров'я

Тема новини: Назва теми

Нещодавно для клініко-діагностичної лабораторії ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня" було придбано одну з найсучасніших тест-систем, американського виробництва, для визначення антитіл IgG та IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 у сироватці чи плазмі крові.

Як відзначає начальник структурного підрозділу клініко-діагностичної лабораторії ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня» Олександра ШПАЮК, наразі за допомогою даного обладнання здійснюються тільки тестування на антитіла IgG та IgM до коронавірусу. Надалі ж заплановано проведення досліджень на наявність антитіл до кору, краснухи, вимірювання рівня гормонів щитоподібної залози, визначення онкологічних маркерів для забезпечення скринінгу онкозахворювань, а також здійснення діагностики вірусних гепатитів В і С.

Дослідження здійснює високопрофесійна команда клініко-діагностичної лабораторії у складі досвідчених біологів-імунологів.

З будь-яких питань визначення антитіл IgG та IgM до коронавірусу SARS-CoV-2 звертайтесь за контактними телефоном: (0372)-53-85-03 – приймальне відділення лікарні (цілодобово).


  • Джерело: ОКНП "Чернівецька обласна клінічна лікарня"

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua