Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.06.2020 14:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді"

25.06.2020 14:33
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа № 3"

25.06.2020 14:31
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат № 4"

25.06.2020 14:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді"

25.06.2020 14:15
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Вижницька спеціалізована школа-інтернат I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука"

25.06.2020 14:08
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласного комунального підприємства "Буковинська книга".

25.06.2020 14:03
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласного комунального підприємства "Буковина-фарм"

25.06.2020 14:00
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»

25.06.2020 14:00
ОГОЛОШЕННЯ


    про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна психіатрична лікарня»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Суспільство >  На Буковині із 1 липня послаблюють карантин

Прес-центр

Новини

29.06.2020 17:27

На Буковині із 1 липня послаблюють карантин |  Суспільство

Тема новини: Назва теми

У Чернівецькій області з першого липня послаблюють карантинні обмеження. Зокрема, відновлять автобусне сполучення всередині області. Дозволять роботу спортзалів і ресторанів.

Відповідне рішення ухвалили під час сьогоднішнього засідання комісії з питань ТЕБ та НС.
Під час перевезень у транспорті мають бути заповнені лише сидячі місця, а пасажири повинні їхати в масках. Також проводитимуть температурний скринінг.

Буде дозволено роботу спортзалів та ресторанів, за умови, що у приміщенні перебуватимуть не більше 10 осіб.  Із 1 липня відкриються стадіони та спортивні майданчики. Також дозволять проведення індивідуальних і групових тренувань (до 10 осіб) на відкритому повітрі.


  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua