Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Освіта >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав із візитом на Буковину Голову Державної служби якості освіти України Руслана Гурака.

Прес-центр

Новини

24.01.2020 11:26

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян привітав із візитом на Буковину Голову Державної служби якості освіти України Руслана Гурака.  |  Освіта

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунян привітав із візитом на Буковину Голову Державної служби якості освіти України Руслана Гурака.

Відзначив, що Буковинський край здавна відомий численними традиціями шкільництва та просвітництва. Є чим пишатися й сьогоднішньому шкільництву Буковини. Так, наприклад, у Чернівцях нині живе та працює один з найкращих вчителів України, Європи та світу, викладач фізики та астрономії Пауль Францович Пшенічка.

«Освітяни Чернівеччини одними з перших долучилися до справи реформування мережі освітніх закладів, впровадження засадничих норм та положень Нової української школи. Депутати Чернівецької обласної ради, серед яких є чимало знаних та шанованих освітян, також чимало зробили для оптимізації мережі комунальних освітніх закладів, покращання їх навчально-методичного, кадрового та матеріально-технічного забезпечення» - зауважив голова крайового парламенту.  

«Хочу відзначити, що територіальний підрозділ очолюваної паном Русланом Державної служби очолює Оксана Михайлівна Палійчук, яка наразі достатньо обізнана щодо стану справ в освітній галузі області, є фахівцем, знаним практиком та теоретиком у царині освіти та науки» - підкреслив посадовець.

«Певна річ, освіта на Буковині, як і у будь-якому іншому регіоні України, має свої позитиви, досягнення та проблемні питання. Маю надію, що Ваш нинішній візит до Чернівецької області та презентація результатів сертифікації педагогічних працівників і пілотних інституційних аудитів дадуть новий імпульс впровадженню освітньої реформи на теренах Буковинського краю».

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua