Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  На урочистостях з нагоди Дня студента

Прес-центр

Новини

14.11.2019 12:45

На урочистостях з нагоди Дня студента |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук взяв участь та виступив на урочистому зібранні з нагоди Дня студента, які відбулись сьогодні, 14 листопада 2019 року, в приміщенні обласної державної адміністрації. Від депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто він щиро та сердечно привітав учасників урочистого дійства та всю багатотисячну студентську громаду області з нагоди чудового свята.

«Ми за правом пишаємось вашими численними успіхами, здобутками та перемогами на престижних національних та міжнародних олімпіадах, універсіадах, різноманітних науково - дослідницьких форумах, спортивних змаганнях та мистецьких фестивалях», - наголосив посадовець у своєму вітальному слові. Він висловив впевненість у тому, що в наш час глибинних перетворень, які відбуваються в житті держави та суспільства, буковинське студентство докладе усіх зусиль для того, щоби стати гідними учасниками всеосяжних реформ.

      Віталій Мельничук вручив Подяки Голови Чернівецької обласної ради групі кращих студентів вищих навчальних закладів Буковинського краю.

Фотосесія

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua