Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  З метою вшанування кращих спортсменів області

Прес-центр

Новини

12.09.2019 18:52

З метою вшанування кращих спортсменів області |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Керівник крайової представницької влади Іван Мунтян та голова регіонального відділення Національного Олімпійського Комітету України, голова профільної постійної депутатської комісії Чернівецької обласної ради Іван Гешко щиро та сердечно привітали кращих спортсменів та фізкультурників краю з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури та спорту.

Голова Чернівецької обласної ради, зокрема, подякував  спортсменам,тренерам, організаторам фізичної культури та спорту, керівникам спортивних закладів та організацій краю за самовіддану, щоденну цілеспрямовану роботу, що має на меті піднести рівень розвитку фізкультури та спорту на теренах області на новий якісний рівень.

      «Як депутат обласної ради п’яти каденцій поспіль, я добре розумію, що масштаб реальної допомоги розвиткові спорту та фізичної культури на рівні області був і залишається  недостатнім», - зазначив Іван Мунтян у своєму вітальному слові. Очільник крайового парламенту висловив впевненість, що вже у недалекому майбутньому наші спортсмени знову відчують себе затребуваними, шанованими та належно поцінованими членами українського суспільства та буковинської громади.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба Чернівецької обасної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua